Oceni objavo

Ocenjevanja škode na stvareh zaradi posledic močnega neurja z močnim vetrom in poplavami

Občina Cerklje na Gorenjskem, na podlagi Sklepa Ministrstva za obrambo, Uprave Republike Slovenie za zaščito in reševanje št. 844-24/2018-23-DGZR obvešča, da bo do vključno petka, 30.11.2018 zbirala vloge oškodovancev, ki so utrpeli neposredno škodo zaradi posledic močnega neurja z močnim vetrom in poplavami  v času med 29. in 30. oktobrom 2018, in sicer zaradi neposredne škoda na stvareh (na kmetijskih zemljiščih, stavbah oziroma infrastrukturi).

V vlogi se obvezno navedejo kontaktni podatki in obvezno se priloži fotodokumentacija, kot dokazilo nastale škode. Fotodokumentacije je obvezna.

Vloge
 oziroma ocena škode se oddajo na predpisanih obrazcih v tajništvu Občine Cerklje na Gorenjskem ali skenirano z vsemi prilogami na e naslov: obcinacerklje@siol.net najkasneje do 30.11.2018.
Škodo na gozdovih ocenjuje Zavod za gozdove Slovenije, na vodotokih Direkcija RS za vode, na kulturni dediščini Zavod za varstvo kulturne dediščine, v gospodarstvu Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter na državnih cestah Direkcija RS za infrastrukturo, na elektrovodih in železnicah pa Ministrstvo za infrastrukturo RS.

Oglejte si tudi