Oceni objavo

Uradni sprejem mladih olimpijcev v Cerkljah

Sprejem za cerkljanske junake, ki so s svojimi športnimi nastopi in dosežki navdušili na 4. zimskih olimpijskih igrah  mladih v Južnokorejskem mestu Gangwonu, so mladi navijači  pozdravili v torek, 13. Februarja na uradnem sprejemu v športni dvorani v Cerkljah, sta pripravila Občina Cerklje na Gorenjskem in župan Franc Čebulj, ki pa se žal  zaradi bolezni ni mogel udeležiti slovesnosti.

Poleg   prejemnikov medalj Tie Malovrh, Teje Pavec in Aljaža Janharja, so se slovesnosti udeležili  njihovi starši, trenerji, med njimi Jani Grilc in Peter Štefančič, občinski svetniki, vodstvo šole in učenci  višjih razredov osnovne šole Davorin Jenko Cerklje.

V odsotnosti župana Franca Čebulja zaradi bolezni, je prejemnike medalj nagovorila občinska svetnica in predsednica odbora za negospodarske dejavnosti Občine Cerklje Silva Dolinar. Povedala je, »da je na vas še posebej ponosen župan Franc Čebulj, ki se je  veselil srečanja z vami in bi bil rad tukaj v dvorani. Ob pomoči ravnatelja osnovne šole mag. Boštjana Mohoriča sta dobitnikom medalj podelila šopke rož in nagrade, program pa je domiselno povezovala pomočnica ravnatelja Anita Glavič. Trener Jelen je povedal, da pred odhodom na olimpijado pričakovanja niso bila velika. Po končani olimpijadi pa so bili vsi zelo zadovoljni, posebej presenečeni in ponosni pa so bili njihovi  starši

Poleg plesne točke, kjer sta nastopili mladi plesalki Mija in Polona, so se predstavili tudi pevci šolskega pevskega zbora, pod vodstvom prof. Neže Križnar Ristič.
Besedilo in foto: Janez Kuhar, Cerklje, 14.02.2024

Oglejte si tudi