Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Nagradni natečaj za video posnetke z naslovom Moj lokalni les - material s katerim se počutim zares dobro

BSC Kranj - Regionalna razvojna agencija Gorenjske v okviru nizkoogljičnega projekta CaSCo vabi do konca januarja 2020 na nagradni natečaj za video posnetke z naslovom Moj lokalni les – material s katerim se počutim zares dobro.

Natečaj se izvaja kot del projekta CaSCo, ki je namenjen spodbujanju lokalne predelave in uporabe lesa ter se izvaja v okviru programa Interreg Alpski prostor. Glede dolžine in tehničnih zahtev je enostaven, saj je posnetek (oz. posnetki) lahko dolg največ 3 minute, posnamete pa ga lahko tudi z vašim mobilnim telefonom. Tako je primeren prav za vse, ki imajo radi les, mogoče z njim delajo ali bi v posnetku radi povedali kaj o svoji uporabi hiše, opreme iz lokalnega lesa. 

Za posnetke bo glasovala splošna javnost, zmagal bo video posnetek z največ kliki in všečki. Nagrade bodo podeljene za prvo, drugo in tretje mesto na ravni celotnega projekta, ter za prvih pet mest za najboljše video posnetke na ravni Gorenjske oz. Slovenije. Nagrada je spretnostna igra Velik stolp iz okolju prijaznega lesa. Prvih pet najboljših video posnetkov iz Gorenjske oz. Slovenije pa čaka nagradni obisk enega od območij Gorenjske z dolgo in kvalitetno tradicijo uporabe in izdelave lokalnih lesenih izdelkov. 

Video posnetki vseh udeležencev bodo deležni objave in promocije prek Youtube, družbenih medijev in partnerske mreže po vsej Evropi.

Več o natečaju si lahko preberete v priponki ali pa na telefonski številki 040 303 752.

Oglejte si tudi