Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
13°C
JUTRI
21°C
10°C
Oceni objavo

DOBRODELNI KONCERT - SREDSTVA NAMENJENA OBNOVI KULTURNEGA HRAMA IN OSNOVNE ŠOLE

DOBRODELNI KONCERT - SREDSTVA NAMENJENA OBNOVI KULTURNEGA HRAMA IN OSNOVNE ŠOLE


V četrtek, 19. 10. 2023, bo v Adergasu dobrodelni koncert, kjer bodo sredstva namenjena obnovi Kulturnega hrama Ignacija Borštnika in OŠ Davorina Jenka Cerklje, ki so bili v avgustovski ujmi uničeni.

Spomnimo se dne - 4. avgusta, ko je voda pustošila po številnih krajih na Gorenjskem, smo škodo utrpeli tudi v Cerkljah. Ujma je popolnoma uničila Kulturni hram, ki je imel res čudovito prireditveno dvorano in je gostil veliko prireditev, dogodkov, nastopov, glasbenih večerov, humorističnih komedij ... in to smo sedaj izgubili. 

Prav tako so bili uničeni tudi prostori v OŠ Davorina Jenka v Cerkljah; kotlovnica, učilnice .., zato še danes učenci izvajajo pouk na različnih lokacijah po občini. V prostorih Družinskega in mladinskega centra Cerklje ter v Kmetijski zadrugi Cerklje in prostorih župnišča v Adergasu. Hudi nalivi v začetku meseca niso prizanesli niti šolski telovadnici.

Zato vabljeni, da se nam pridružite v prelepi cerkvi v Adergasu, kjer bomo stopili skupaj v enotnosti in tako pomagali Cerkljam, obnoviti svoj hram.

Dobrodelno prireditev bo povezovala Ana Jagodic Dolžan. 

Nastopili bodo 

  • Dekliški in Fantovski pevski zbor Gimnazije Kranj,
  • Akademski pevski zbor France Prešeren Kranj in
  • učenci in učitelji Glasbene šole Kranj.

 

Verjamemo, da bo Vaš prispevek naredil razliko!

 

Koncertni list se nahaja TUKAJ

Se vidimo v četrtek, 19. 10. 2023 ob 19. uri v cerkvi v Adergasu.

Oglejte si tudi