Logo MojaObčina.si

Cerklje na Gorenjskem

DANES
32°C
14°C
JUTRI
33°C
15°C

Hodim, da pomagam 2022

Organizator: Lions klub Brnik
Vstopnina: Vstop prost

Lions klub Brnik vabi na dobrodelen in sproščen pohod, druženje ob malici in srečelov. Iz društva obljubljajo, da bo prijetno in zanimivo predvsem za otroke.

Dogodek ima predvsem dobrodelen namen, saj gre izkupiček od dogodka za rehabilitacijo otrok s cerebralno paralizo, pomoč učencem s posebnimi potrebami OŠ Helene Puhar in pomoč otrokom z avtizmom.


Kdaj:
 sobota, 21. maj 2022 (štart pohodov ob 9:30)

Kje: Cerklje na Gorenjskem, gostišče Pod Jenkovo Lipo (Dvorje 58, Cerklje na Gorenjskem)

Startnina: Startnine ni. Priporočamo pa dobrodelni prispevek 10,00 EUR na osebo. Oddolžili se bomo z bonom za malico in pijačo.

Dobrodošle so donacije, sodelovanje na dobrodelnem srečolovu, pri dobrodelni malici in dobrodelni licitaciji.

Družinski pohod: pot bo dolga približno 2 km in bo vodila do gradu Strmol, kjer bomo iskali zaklad. Primerno tudi za majhne otroke.

Rekreativni pohod: pot bo dolga približno 6 km in bo vodila preko polja do Adergasa, po gozdni poti do ribnika Češnjevek, mimo gradu Strmol do cilja v Dvorjah.

Na prireditvi nas bo obiskal športni gost, uveljavljeni športnik! Prihod je napovedal tudi g. Janez Cetin s svojimi terapevtskimi živalmi, ki bodo nedvomno pričarale nasmehe na otroške obrazke. Posebno nestrpno pričakujemo osla Leona!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi