Logo MojaObčina.si
DANES
2°C
0°C
JUTRI
7°C
-1°C

Cerkljanska tržnica

##VIEWS##
Organizator: Zavod za turizem Cerklje
Vstopnina: Vstop prost

Z veseljem vas ponovno vabimo na Cerkljansko tržnico, ki bo potekala 23. septembra in 21. oktobra pred OŠ Davorina Jenka v Cerkljah, med 9. in 12. uro.

Tokratna tržnica bo posebej športno in glasbeno obarvana, saj bo nastopila GODBA CERKLJE!

Športno Dogajanje:

Na tržnici 23. septembra si boste lahko ogledali nastop otrok iz Karate kluba Cerklje, ki bodo izvajali atraktivne Sankukai karate tehnike. Vaši otroci bodo imeli priložnost, da se jim pridružijo in izkusijo čare tega športa. Atletski klub Cerklje pa bo pripravil poligon in različne športne igre za otroke. Prav tako vas čaka tudi nagradna igra z žrebanjem, na kateri boste lahko osvojili privlačne nagrade.

Bogata Ponudba:

Verjamemo, da bo dogajanje izjemno raznoliko in zabavno. Na tržnici bodo razstavljali različni lokalni ponudniki z domačimi izdelki. Med drugim boste lahko kupili med, liofilizirano sadje, unikatna otroška oblačila ter se okrepčali z domačim ledenim čajem in sladkimi dobrotami. Na voljo bo še mnogo drugih zanimivih izdelkov.

Turistično Vodenje:

V okviru Cerkljanske tržnice se lahko brezplačno pridružite tudi turističnemu vodenju po Cerkljah. Skozi oči turističnega vodnika boste spoznali ta čudovit kraj. Zbor za vodenje bo ob 9:30 pred šolo Davorina Jenka v Cerkljah. Na poti se bomo ustavili v spominskem parku znanih osebnosti, kjer vas bo pozdravil Klub Liberius, nato pa bomo ogled zaključili na vrtu rojstne hiše Ignacija Borštnika, ki ima prav na ta dan Dan odprtih vrat.

Dodatna Razstava:

Ne pozabite obiskati tudi razstave z naslovom "Petrovčeva hiša skozi čas," ki bo na voljo od 9. do 15. ure v Galeriji na Krvavški cesti 1b. Ta hiša danes gosti krajevno knjižnico Cerklje in Turistično informativni center. Razstavo organizirata Klub Liberius in Zavod za turizem Cerklje v sodelovanju z Gorenjskim muzejem.

Pridružite se nam na tem nepozabnem dnevu, ki bo poln zabave, športa, lokalnih dobrot in kulturnega bogastva Cerkelj.

Vidimo se 23. septembra pred OŠ Davorina Jenka v Cerkljah od 9. do 12. ure!Oglejte si tudi