Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Tradicionalna predstavitev javnih služb s turnirjem v malem nogometu

Celje, 27. marec 2024 – Na ploščadi pred I. gimnazijo v Celju bo ta petek, 29. 3. 2024, med 9. in 12. uro, potekala predstavitev javnih služb, ki delujejo v Mestni občini Celje. Dogodek že tradicionalno spremlja nogometni turnir, ki bo popoldan v dvorani Kajuh. Gre za prvi dogodek v sklopu prireditev ob prihajajočem občinskem prazniku, ki ga pripravljamo I. gimnazija Celje, Uprava za obrambo Celje in Mestna občina Celje.   


foto2foto2
Utrinek z lanske predstavitve javnih služb na ploščadi I. gimnazije v Celju

Na prireditvi bodo svojo svoje poklice, vozila in tehniko, ki jo uporabljajo pri opravljanju svojih vsakodnevnih delovnih obveznosti, predstavili Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije, Policijska uprava Celje, Poklicna gasilska enota Celje, Zdravstveni dom Celje in Mestna občina Celje, ki se bo predstavila z redarsko službo. 

Predstavitev je namenjena vsem, ki jih zanima, kako delujejo javne službe, še posebej pa je zanimiva najmlajšim. Policisti bodo pripeljali policijskega psa, mogoče bo sesti na policijski motor in v ostala službena vozila.  

Predstavitev javnih služb je uvod v številne prireditve, ki bodo popestrile pomladno dogajanje v mestu in naznanja prihajajoči praznik Mestne občine Celje. 
Vabljeni pred I. gimnazijo v Celje na druženje s tistimi, zaradi katerih se v našem mestu lahko počutimo varne. 

Prazniku je posvečen tradicionalni turnir v malem nogometu v dvorani Kajuh, ki se bo začel ob 14. uri in bo letos na sporedu že devetič. Na turnirju se bodo pomerile ekipe Policijske uprave Celje, ministrstva za obrambo, učitelji I. gimnazije v Celju, zdravnikov in Mestne občine Celje.  

Oglejte si tudi