Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
15°C
JUTRI
17°C
16°C
Oceni objavo

Župan čestital dvainšestdesetim najuspešnejšim osnovnošolcem

Celje, 7. junij 2023 – Župan Mestne občine Celje Matija Kovač je danes v Narodnem domu sprejel najuspešnejše devetošolke in devetošolce ter učenke in učence Glasbene šole Celje, ki so na področju znanja, kulturnega poustvarjanja in raziskovalnih dejavnosti dosegli izjemne uspehe.

Župan je najuspešnejšim podaril Knjigo o času, Tehniške založbe Slovenije. Letos smo čestitali kar 62-im učenkam in učencem. Izjemno veseli in ponosni smo, da imamo v naši mestni občini toliko nadarjenih in prizadevnih osnovnošolcev. 

V svojem nagovoru je župan med drugim poudaril, da je vsak človek unikat in da nas naše različnosti delajo posebne, najuspešnejši devetošolci ni devetošolke pa s svojimi sposobnostmi in uspehi izstopajo iz povprečja ter so pri tem zgled vrstnikom, svojim bratom in sestram, prijateljem. Poudaril je, da merilo uspeha niso le ocene, temveč, da so odlike najuspešnejših tudi prijaznost, spoštljivost, pripravljenost pomagati … Devetošolkam in devetošolcem je položil na srce, da naj zaupajo sebi in tistim, ki jih imajo radi, jim zaželel, da bi se v izbranih srednjih šolah dobro počutili in našli čas tudi za obšolske dejavnosti. 

Lepo ter predvsem glasbeno zelo bogato prireditev je pripravila III. osnovna šola Celje v sodelovanju z Glasbeno šolo Celje. 


Iskrene čestitke vsem najuspešnejšim!


Oglejte si tudi