Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Fotoutrinki z dobrodelnega večera

Prva sreda v decembru 2021 je bila dobrodelno obarvana. Mladi, združeni v Leo klub Celjski vitezi, so ponovno organizirali tradicionalni Dobrodelni večer smeha. Na odru sta nastopila Gašper Bergant in Rok Škrlep, dogajanje pa je povezoval Tim Andrič.

Po letu prisilnega odmora so se v klubu odločili znova organizirati večji dobrodelni dogodek, ki je bil tudi tokrat v znamenju stand-up komedije. Donacija je bila namenjena nakupu daril za otroke iz socialno šibkejših družin iz širše celjske regije v sklopu projekta Božičkova tovarna daril.

Primarni cilj društva, ki deluje v okviru mednarodne Lions organizacije, je pomoč slepim in slabovidnim. V dobrih desetih letih delovanja so spekter pomoči razširili na vse, ki v svojem življenju potrebujejo pomoč. Predvsem so se posvetili mladim, njihovemu napredku in razvoju, tako pa pomagajo tudi organizacijam s podobnimi cilji. Sami so zapisali: "V klubu Leo Celjski vitezi se zavedamo situacije, ki nas pesti že slabi dve leti ter čutimo odgovornost, da pomagamo in na božično jutro razveselimo nekaj otrok."

Da je bil večer poln smeha in zabave, pričajo mnoge fotografije z dogodka. Vabljeni k ogledu.


besedilo: Leo klub Celjski vitezi in T. Ž.

fotografije: Leo klub Celjski vitezi 

Oglejte si tudi