Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Olimpijski utrip z Valom 202 na Krekovem trgu

Celje, 15. februar 2022 - Priljubljeni nacionalni radijski program Val 202, ki s svojo mobilno ekipo v času zimskih olimpijskih iger v Pekingu 2022 pripravlja terenski program v različnih delih Slovenije, se je včeraj ustavil tudi v Celju. Ekipa Vala 202 se je svojim mobilnim studiem nastanila na Krekovem trgu, kjer je mogoče tudi danes v živo, na velikem zaslonu,  spremljati današnja tekmovanja na igrah in navijati za naše olimpijce. Olimpijski festival z imenom Peking doma z Valom 202 športno uredništvo 2. programa Radia Slovenija pripravlja v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije (OKS) in Smučarsko zvezo Slovenije (SZS). 

Valovci so tako včeraj ob sodelovanju dveh nekdanjih skakalcev, Roberta Kranjca, svetovnega prvaka v smučarskih poletih iz Vikersunda leta 2012 in Jureta Šinkovca, ki sta bila v terenskem studiu v Celju v vlogi strokovnih komentatorjev, pospremili srebrno medaljo naših skakalcem na ekipni tekmi na olimpijskih igrah na Kitajskem. 

Pestro je bilo tudi pred studiem, saj je bila na Krekovem trgu postavljena manjša skakalnica, na kateri so se lahko preizkušali najmlajši. Kdo ve, morda pa se med njimi najde kakšen talent, ki bo naslednik Petra Prevca, Timija Zajca, Anžeta Laniška in drugih naših asov, ki bo osvajal medalje v prihodnjih desetletjih. 

V terenskem studiu Vala 202 sicer oba dneva pripravljajo tudi pogovore s celjskimi športniki. 

Na Mestni občini Celje nas zelo veseli, da je Val 202 izbral naše knežje mesto kot prizorišče oddajanja terenskega olimpijskega programa.  

Pridružite se ekipi Vala 202 na Krekovem trgu in začutite olimpijskih utrip. 
Več na: 


Oglejte si tudi