Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
11°C
ČET.
23°C
9°C
Oceni objavo

Priložnost za kadrovsko štipendijo!

Cinkarna Celje je objavila razpis za kadrovske štipendije. V novem šolskem letu boste priložnost za štipendijo dobili dijaki in študenti, ki se izobražujete s področij kemije, strojništva, elektrotehnike, mehatronike, računalništva, informatike, ekologije, trajnostnega poslovanja, ekonomije in gradbeništva. V Cinkarni prijave na razpis sprejemajo do 10. septembra 2023.

Višina štipendije je odvisna od učnega uspeha in znaša od 150 do 250 evrov za dijake in od 250 do 350 evrov za študente. Poleg mentorstva in prenosa znanj pa se imate štipendisti po zaključku šolanja možnost potegovati za službo v enem najuspešnejših slovenskih podjetij.

»Kadrovsko štipendijo Cinkarne prejemam peto leto. V proizvodnji sem se naučila ogromno stvari, ki mi pridejo prav pri laboratorijskih vajah na fakulteti. Trenutno delam v razvoju titanovega dioksida in bolj praktično spoznavam stvari, ki sem jih proučevala za diplomsko nalogo. Delo mi je zanimivo, seveda pa veliko šteje tudi finančni prihodek vsak mesec,« je povedala kemijska inženirka Maja, ki trenutno zaključuje magistrski študij.

Kandidati prijavi za kadrovsko štipendijo priložite življenjepis, zadnje šolsko spričevalo in potrdilo o vpisu za šolsko leto 2023/24, po presoji pa tudi motivacijsko pismo in priznanja/pohvale za zadnja tri leta.

Prijavo na razpis pošljite na stipendije@cinkarna.si ali na Cinkarna Celje d. d., Kadrovsko splošna služba, Kidričeva 26, 3000 Celje s pripisom – Prošnja za štipendijo 23/24.

Podrobnosti razpisa najdete na www.cinkarna.si.

Špela KUMER

Oglejte si tudi