Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

7. april - SVETOVNI DAN ZDRAVJA

Marsikaj ima enkrat v letu "svoj dan" - 7.april smo določili za SVETOVNI DAN ZDRAVJA Dan zdravja pa naj nam bo prav vsak dan!
Zdravje nam je vse prevečkrat samoumevno, zadnja 3 leta so vsem pokazala da temu ni tako. Kljub vsem pripetijam v zdravstvenem sistemu, smo lahko hvaležni, da imamo strokovno zelo usposobljene zdravnike in ostale zdravstvene delavce!
V Koronarnem klubu Celje z redno rehabilitacijsko vadbo, predavanji in ozaveščanjem občanov malce pripomoremo k boljšemu zdravju in počutju ljudi! Dejansko je za svoje zdravje vsak odgovoren zase! Naj nasvet, da vsaj pol ure vadbe na dan prežene zdravnika stran ne ostane samo nasvet!


Vabljeni da se nam pridružite na vadbi pod strokovnim vodstvom fizioterapevtk v Aerobnem centru v Celju, Gledališki trg 7, v naših podružnicah v Laškem, Šentjurju, Vojniku in v Zrečah!
Vabljeni na predavanja zdravnikov specialistov!
Vabljeni na Dneve odprtih vrat kjer merimo vitalne funkcije
pa tudi na veselih druženjih!
V mesecu oktobru 2022 smo postavili tablo z navodili za 6-minutni test hoje ob Parku Svobode na Gledališkem trgu in jo s krajšo slovesnostjo predali v uporabo vsem občanom. Tako lahko vsak sam preveri svojo zmogljivost, kadarkoli želi in sam spremlja napredek!
Vabljeni - ne samo danes, lahko pridete kadarkoli želite!

Oglejte si tudi