Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
26°C
10°C
Oceni objavo

Na I. osnovni šoli Celje tudi letos organiziramo poletno počitniško varstvo

Na I. osnovni šoli Celje bo že 10. leto zapored v sodelovanju z Mestno občino Celje potekalo poletno počitniško varstvo. Prijave bodo možne od petka, 10. maja, do ponedeljka, 10. junija.

Poletno počitniško varstvo na I. osnovni šoli Celje je odličen primer dobre prakse na področju zagotavljanja poletnega varstva za osnovnošolce in je namenjeno vsem učencem od 1. do 5. razreda celjskih in okoliških osnovnih šol. Izvajali ga bodo vse počitniške dni (z izjemo petka, 16. avgusta), od 26. junija do 30. avgusta 2024, med šesto uro zjutraj in pol peto popoldne. Varstvo bo potekalo na Kosovelovi ulici 14.

Otroci, ki bodo obiskovali poletno počitniško varstvo, bodo imeli zagotovljeno tudi prehrano – kosilo in dve malici, na I. OŠ pa načrtujejo tudi pester program ustvarjalnih delavnic, športnih aktivnosti, socialnih in družabnih iger, odpravili se bodo na pohode in na ogled nekaterih celjskih ustanov. Obiskali jih bodo tudi zanimivi gostje, ki bodo predstavljali svoje dejavnosti in poklice. 

Podrobne informacije in prijavnica: www.poletnopocitniskovarstvo.si 

Poletno počitniško varstvo na I. osnovni šoli Celje je vzorčni primer sodelovanja občine in osnovne šole, I. osnovna šola Celje pa je edina osnovna šola v Sloveniji, ki ponuja varstvo za učence od 1. do 5. razreda ves čas poletnih počitnic.

Oglejte si tudi