Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
19°C
10°C
JUTRI
19°C
10°C

Usposabljanje ABC podjetništva 2021

Celje, 21. januar 2021 - SPOT svetovanje Savinjska organizira usposabljanje ABC podjetništva 2021, ki  je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam.

Podjetnike začetnike želijo že na začetku njihove podjetniške poti opolnomočiti s strokovnimi vsebinami. V okviru javnega natečaja: »Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2021«, ki ga je razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija in je objavljen na spletni povezavi https://www.spiritslovenia.si/razpis/356, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.
Podrobnejše informacije o vsebini in poteku usposabljanja so na spletni strani: https://www.ooz-celje.si/events/categories/dogodki-spot/.Prijava na usposabljanje je možna preko spletnega obrazca: https://forms.gle/7Pr4363Rfz6fLaH48

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi