Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
18°C
11°C
JUTRI
17°C
7°C

Informacijska točka EUROPE DIRECT Savinjska in Celjski mladinski center vabita na dogodek "Govoriš digitalno?"

Informacijska točka EUROPE DIRECT Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra pripravlja karierni sejem in srečanje z gospodarstveniki »Govoriš digitalno?«, ki se bo odvil v okviru prednostne naloge za leto 2021 »Evropa, pripravljena na digitalno dobo«.

Dogodek »Govoriš digitalno?« organizirajo z namenom osveščanja o novih delovnih mestih prihodnosti, ki so povezani z novimi tehnologijami in spodbujajo prehod na digitalizacijo in bo potekal 4.6.2021, ob 11.00, v dvorani Celjskega mladinskega centra in bo razdeljen na dva dela.

V prvem delu se bo odvil karierni sejem, s predstavitvijo novih delovnih mest prihodnosti, povezanih s tehnologijo in digitalizacijo.

V drugem delu dogodka pa bodo zagotovili srečanje s povabljenimi gospodarstveniki, podjetji, ki so primeri dobrih praks prehoda na digitalizacijo oziroma so pionirji na področju novih tehnologij.

Kot gostje se jim bodo pridružili:

-       Rok Matjaž, Printee

-       Matej Žagar, direktor podjetja MIMATEAM d.o.o

-       Miha Pulko, direktor podjetja Signal Monster

Na dogodek vabijo vse mlade, ki si želite izvedeti več o delovnih mestih prihodnosti ter hkrati izkoristiti priložnost druženja z gospodarstveniki.

Na dogodek se je potrebno obvezno predhodno prijaviti do 2.6 junija 2021 prek spletnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani www.mc-celje.si, saj je število mest omejeno.

Dogodek delno financira EU.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi