Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
24°C
12°C
JUTRI
24°C
8°C
VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P.
Deli
Urejanje okolice, Trata in vrt

VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P.

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes 08.00‒18.00
Ponedeljek 08.00‒18.00
Torek 08.00‒18.00
Sreda 08.00‒18.00
Četrtek 08.00‒18.00
Petek 08.00‒18.00
Sobota 08.00‒13.00

Predstavitev

Podjetje VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. se od leta 1995 ukvarja s predelavo in prodajo okrasnih rastlin, zelenjadnic in grmovnic. Naslov podjetja je Gorica pri Šmartnem 40, Celje.  V vrtnariji najdete tudi ponudbo, ki je primerna za darila.PONUDBA

Rože popestrijo vsak dom, tudi v majhnem stanovanju lahko kupimo manjše lončke, ki so primerni za okenske police. Če imamo več prostora ali vrt, si lahko ustvarimo prijeten ambient, za katerega nam je v veselje skrbeti ne glede na letni čas.

 

V vrtnem centru imajo bogato ponudbo

  • balkonskega cvetja,

  • lončnic,

  • trajnic,

  • enoletnic,

  • zimzelenih grmičastih rastlin,

  • zemlje za presajanje balkonskih rastlin,

  • iglavcev.STORITVE

Včasih potrebujemo cvetlični aranžma, sami pa nimamo znanja, da bi ga pripravili. V Vrtnarstvu Žolnir poskrbijo, da boste dobili aranžma, ki vam bo ustrezal. Izdelujejo aranžmaje za 1. november ali za dekoracijo ob različnih dogodkih. Izbirate lahko med enostavnimi ali bolj zahtevnimi, upoštevajo tudi vaše želje.

 

Izkušeno osebje vam nudi strokovno svetovanje pri izbiri cvetja in drugih rastlin.Nudijo vam tudi vzdrževanje, načrtovanje in urejanje okolice hiš ter poslovnih prostorov. Bujne rastline in urejen vrt obogatijo okolico, zato je dobro, da izberemo primerne rastline, ki omogočajo tudi kasnejše vzdrževanje vrta.KONTAKT

Za več informacij so dosegljivi na telefonski številki 041 381 303. Lahko jim pošljete elektronsko sporočilo na  vzolnir@gmail.com. Oglejte si njihovo spletno stran ali Facebook stran. Dobrodošli tudi v vrtnem centru v Celju!

VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P. VRTNARSTVO JAKOB ŽOLNIR S.P.