Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
22°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o.
Deli
Gradbene instalacije

OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o.

Predstavitev

Podjetje OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. izvaja strojne instalacije v Celju in okolici. Že na samem začetku delovanja našega podjetja, še kot s.p., so se zavedali, da bodo dosegli zadane poslovne cilje le pod pogojem, če bomo sledili razvoju sistemov ogrevanja in hlajenja.

 

Postavili so se ob bok priznanim podjetjem iz njihove branže, ki so vredna zaupanja, tako pri nas kot v sosednjih državah. Zaupajo jim tudi priznane blagovne znamke kot so Junkers, Viessmann in Vaillant.

 

STORITVE

Poskrbijo za instalacijo vodovodnih napeljav, tako notranjih kot zunanjih. Izvajajo tudi sanacije in popravila. Opravljajo inštalacije sodobnih, varčnih in okolju prijaznih sistemov ogrevanja. Izvajajo vse vrste sistemov centralnega ogrevanja kot sistemov za priprave tople vode. Najbolj pogoste storitve so:

  • inštalacije vodovodnih napeljav in naprav,
  • dobava sistemov centralnega ogrevanja Junkers, Viessmann in Vaillant,
  • inštalacije sistemov centralnega ogrevanja (klasičnega, na biomaso, toplotne črpalke),
  • inštalacije talnega ogrevanja,
  • menjave kotlov in peči,
  • vzdrževanje in servisiranje.

 

PONUDBA

Z njihovo ponudbo se prilagajajo povpraševanju. Srbijo za najnovejšo in najsodobnejšo ponudbo blagovnih znamk Junkers in Viessmann ter Vaillant. Za vse tri opravijo tudi strokovno montažo in nato še servisne storitve.

 

Kvaliteta, odzivnost in spoštovanje dogovorjenih rokov so garancija, da bo podjetje  v tej družbi ostalo še dolgo OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. Za več informacij jih pokličite na telefonsko številko 031 490 814.

OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o. OGREVANJE IN INŠTALACIJE B d.o.o.