Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
10°C
-5°C
JUTRI
12°C
-5°C
NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p.
Deli
Gradnja

NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p.

Predstavitev

Podjetje ND, ZAKLJUČNA GRADBENA DELA, NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p. je bilo ustanovljeno leta 2009 in izvajajo različna zaklučna gradbena dela, kot je slikopleskarstvo, polaganje keramike in podobno. Delujejo predvsem v savinjski regiji.

 

Slikopleskarstvo

Pleskanje opravljajo s preverjenimi materiali in v skladu z navodili proizvajalcev. S svojim znanjem vam bodo svetovali pri izbiri barve za različne prostore. S podjetjem se lahko dogovorite za opravljanje različnih slikopleskarskih del, kot je

  • barvanje prostorov,
  • kitanje in glajenje stropov,
  • pleskanje sten, fasad in vrat.

 

Suhomontaža

Suhomontaža je izdelava notranjih prostorov in je ključna pri zaključnih gradbenih delih. Postopek je hiter in omogoča polaganje gips plošč, izdelavo spuščenih stropov ali predelnih sten, izdelavo mavčnokartonskega stropa in podobno.

 

Štukature

Štukature so najpogosteje dekorativne obrobe, ki polepšajo vaše stene in s tem celoten prostor. Lahko so klasične ali moderne, povezujemo jih lahko z drugimi elementi, npr. oboki.  Obrobe so lahko

  • stropne,
  • kotne,
  • stenske,
  • talne.

 

Polaganje ploščic

Polaganje ploščic in keramike je dobro prepustiti mojstru, ki vam bo pomagal svetovati, katere ploščice so bolj primerne za zunanje prostore (balkon, terasa) ali notranje (hodnik, kopalnica, ...). Keramične ploščice so enostavne za čiščenje, primerne so tudi za kletne prostore.

Ploščice lahko položimo na skoraj vse podlage, če podlago pravilno pripravimo. So toplotno prevodne, zato so primerne tudi za prostore, ki imajo talno gretje. 

 

Kontakt

S podjetjem NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p. se lahko dogovorite ali jim zastavite vaša vprašanja na telefonski številki 040 637 031. Pred pričetkom del vam bodo tudi svetovali.

NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p. NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p. NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p. NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p. NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p. NERMIN DRAGANOVIĆ, s.p.