Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
24°C
0°C
JUTRI
23°C
5°C
Gregor Pesan, s.p.
Deli
Gradbene storitve

Gregor Pesan, s.p.

Predstavitev

Podjetje GP, zaključna gradbena dela, Gregor Pesan s.p. nudi kvalitetne storitve na področju zaključnih gradbenih del. Nudijo suhomontažna dela, slikopleskarska dela in fasaderska dela. Storitve izvajajo na področju celotne Slovenije. Nahajajo se na naslovu Medlog 58 A v Celju.

 

Slikopleskarstvo

Bivalni in poslovni prostori morajo biti prijetni, zato je pomembno, da so slikopleskarska dela opravljena natančno in kvalitetno. Pred pričetkom projekta se podjetje z vami dogovori o poteku dela in ceni. Svetujejo vam lahko glede pravilne izbire barv in vam zagotovijo rešitev po vaših željah. Nudijo naslednje storitve:

  • beljenje sten in stropov,
  • barvanje vrat, oken, ograj,
  • odstranjevanje starega opleska.

 

Suhomontaža

Suhomontaža je del izvedbe notranjih zaključnih del in vključuje obdelavo stropov, postavitev mansarde ali drugih manjših predelnih sten. V predelne stene se lahko vgradi zvočna izolacija. Uporabljajo različne mavčno-kartonaste plošče ali lahke kovinske oziroma lesene konstrukcije. Delo večinoma poteka hitro. 

 

Polaganje laminata 

Podjetje se ukvarja s polaganjem laminata. Laminat je talna obloga, ki je funkcionalna in vsestranska. Ima dolgo življenjsko dobo. Polaganje je hitro in enostavno. Izbirate lahko med različnimi vzorci, k iso primerni tako za dom ali pisarno.

 

Polaganje parketa

Če želite, da je parket položen strokovno in učinkovito, je najbolje, da delo prepustite strokovnjakom. Parket lahko ob ustreznem vzdrževanju uporabljamo v različnih prostorih. 

 

Zaključna gradbena dela

S podjetjem se lahko dogovorite tudi za druga zaključna gradbena dela, kot je izdelava fasade, polaganje ali odstranjevanje tapet, izdelava štukatur, polaganje keramičnih ploščic in podobno. 

 

Kontakt

Za več informacij jih pokličite na telefonsko številko 031 312 251, kjer vam bodo odgovorili na vaša vprašanja in vam prijazno svetovali. 

 

Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p. Gregor Pesan, s.p.