Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
31°C
17°C
JUTRI
28°C
17°C
FOTKA, Bojana Brežnik s.p.
Deli
Trgovina

FOTKA, Bojana Brežnik s.p.

Odprto

Danes 09.00‒21.00
Ponedeljek 09.00‒21.00
Torek 09.00‒21.00
Sreda 09.00‒21.00
Četrtek 09.00‒21.00
Petek 09.00‒21.00
Sobota 08.00‒21.00
Nedelja 09.00‒15.00

Predstavitev

Podjetje FOTKA, Bojana Brežnik s.p. se nahaja v Planetu Tuš v Celju. Ukvarjajo se tako s fotografiranjem za dokumente kot tudi s studijsko fotografijo. Oblikujejo lahko fotoknjige, zahvala in vabila, vaše fotografije pa tudi natisnejo v različnih velikostih.

 

Fotografiranje za dokumente

Nudijo vam slike za vse vrste dokumentov. Uporabljajo sistem e-fotograf, ki poenostavi urejanje slik za osebne dokumente. Fotograf posname fotografijo, ki se ji določi unikatna serijska številka. S potrdilom in serijsko številko lahko na upravni enoti hitro in enostavno uredite svoj dokument. 

 

Studijsko fotografiranje

Ovekovečite pomembne spomine z dobro fotografijo. V Foto studiu Fotka vam omogočajo izdelavo kvalitetnih, studijskih fotografij. Portreti vaših malčkov ali družine bodo s pomočjo profesionalne fotografije vreden in dragocen spomin. Obeležite rojstni dan, pomembno obletnico ali podarite fotografijo za darilo. 

 

Oblikovanje fotoknjig

Ste bili na potovanju in imate cel kup fotografij? V Foto studiu Fotka vam lahko oblikujejo in natisnejo knjigo s fotografijami. Fotoknjiga je lep in trajen spomin. Oblikujejo lahko tudi zahvala, vabila.

 

Albumi in okvirji

Ponudba okvirjev in albumov je pestra in skrbno izbrana. Okvirji so izdelani natančno in kvalitetno. Kvaliteta se kaže v izbiri materialov, med katerimi prednjačita les in kovina. Vsak okvir je lično izdelan in namenjen polepšanju bivalnega okolja. Tudi izbira albumov je številna.

 

Kontakt

Fotostudio Fotka lahko obiščete v Planetu Tuš v Celju ali pa si ogledate njihov Facebook profil ali spletno stran

 

 

FOTKA, Bojana Brežnik s.p. FOTKA, Bojana Brežnik s.p. FOTKA, Bojana Brežnik s.p. FOTKA, Bojana Brežnik s.p.