Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
25°C
8°C
JUTRI
23°C
14°C
EPIS d.o.o., Celje
Deli
Računovodske storitve

EPIS d.o.o., Celje

Predstavitev

Podjetje EPIS d.o.o. je začelo s svojim delovanjem leta 1990. Glavna področja delovanja so finančni pregledi, davčno svetovanja, računovodske storitve, poslovno svetovanje in svetovanje manjšim podjetnikom. Sedež podjetja je na Glavnem trgu 5 v Celju.

 

Računovodstvo

Če potrebujete računovodstvo, ki ima več kot 25 let delovnih izkušenj, je Epis d.o.o. pravi naslov. Podjetje razume potrebe sodobnih podjetij, zavedajo se, da je s strankami potrebno zgraditi zaupanje in dolgoročno partnerstvo. 

 

Računovodstvo se razdeli na več področij, lahko je to računovodsko načrtovanje in predračunavanje, ki je usmerjeno k sestavljanju predračunov, ki zajemajo podatke o načrtovanih sredstvih, obveznosti do virov sredstev, o prihodnkih in odhodkih. 

 

Računovodski nadzor je dejavnost, ki se ukvarja s presojanjem pravilnosti poslovanja in odpravljanjem morebitnih nepravilnosti. Zajema računovodsko kontroliranje podatkov, notranje in zunanje revidiranje računovodskih izkazov. 

 

Knjigovodstvo

Vse dejavnosti, ki jih opravljajo računovodski servisi, niso vedno zakonsko obvezne, toda knjigovodstvo je zakonsko obvezno za vsako podjetje. To je sistematično, pregledno in ažurno zapisovanje poslovnih dogodkov, ki so nastali v podjetju.

 

Poslovni dogodki so vsa dogajanja okoli spremembe sredstev podjetja; to so stroški, prihodki in drugi odhodki, ugotavljanje poslovnega izida ter predelovanje podatkov povezanih s tem. Zapisujejo se v poslovne knjige, iz katerih se pripravijo obračunska poročila. 

 

Davčno svetovanje

Davčnemu svetovalcu interno licenco podari Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije, izkušenemu davčniku pa naziv oziroma licenco podeli Slovenski inštitut za revizijo.

 

Strokovni delavci se pri svojem delu držijo posebnih pravil. Njihova dolžnost je, da delo opravljajo kvalitetno, skrbno, vestno, hkrati pa ne smejo škodovati klientu ali Zbornici davčnih svetovalcev.

 

Poslovno svetovanje

Poslovni svet je zahteven, vedno nas čakajo novi izzivi. Pogosto se zgodi, da se nam naši cilji zdijo neuresničljivi. Če ste se znašli v dilemi, se lahko pogovorite s strokovnjakom, ki vam nudi poslovno svetovanje. 

 

Poslovno svetovanje je namenjeno informiranju in usmerjanju pri uresničevanju poslovnih projektov in reševanju morebitnih težav. Individualna svetovanja omogočajo pomoč podjetnikom pri oblikovanju poslovne ideje, aktiven dialog pri pripravi poslovnega načrta in podobno. Najbolj uspešno je, če se aktivno posvetimo željam in potrebam vsakega podjetnika, zato se svetovanje od podjetja do podjetja razlikuje.

 

 

 

 

EPIS d.o.o., Celje EPIS d.o.o., Celje EPIS d.o.o., Celje EPIS d.o.o., Celje EPIS d.o.o., Celje