Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
32°C
18°C
JUTRI
31°C
18°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 10. Avgust. 2020

Direktor prodaje in marketinga

Naš partner je mednarodno podjetje s področja optike, ki že več kot 140 let gradi prepoznavnost z revolucionarnimi rešitvami. V svoj tim vabijo direktorja prodaje in marketinga, ki ga bogatijo večletne izkušnje na področju optike. Oseba bo odgovorna za poslovni razvoj slovenskega trga in vodenje manjšega tima.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Torek, 11. Avgust. 2020

Produktni specialist

Naš partner je podjetje, specializirano za prodajo inovativnih medicinskih pripomočkov na področju anestezije in intenzivne terapije, ki že 25 let gradi zgodbo o uspehu na temeljih znanja, strokovnosti, izkušenj, razvoja, rasti, inovativnosti, etičnosti, kakovosti, učinkovitosti in zanesljivosti.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 15. Avgust. 2020

Raziskovalec oddelka Načrtovanje delcev in sinteze (m/ž)

Od vas pričakujemo: najmanj univerzitetno stopnjo izobrazbe kemijske, farmacevtske ali druge naravoslovne smeri. Prednost pri izboru bodo imeli kandidati z doktoratom s področja organskih kemijskih sintez.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 20. Avgust. 2020

Lek d.d. - Tehnik II (m/ž)

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri za svojega naročnika išče novega sodelavca/ko.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 21. Avgust. 2020

Zobozdravnik (m/ž)

Če želite postati zares dober zobozdravnik/zobozdravnica, kateremu bo v Ustni Medicini omogočena pot do avtonomije, mojstrstva in pripadnosti višjemu cilju, kot je samo popravljanje zob, potem je to priložnost za vas.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 23. Avgust. 2020

Sodelavec za regulativo (m/ž)

Od vas pričakujemo: regulatorno evalvacijo in kritično ovrednotenje ustreznosti dokumentacije in pristopov zunanjih dobaviteljev aktivnih učinkovin v povezavi z nitrozamini in mutagenimi nečistočami v skladu s smernico ICH M7 is ostalimi relevantnimi smernicami..
Moje Delo