Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
12°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Vrtci Brezovica tudi letos pripravili Zimsko pravljico

Zimska pravljica Vrtcev Brezovica se je z namenom povezovanja, igranja in zabave odvila že tretje leto zapored. Uvod v praznični čas so za otroke vseh enot in njihove starše pripravili v sredo, 29. novembra 2023. Odvijale so se tako gledališke predstave, kot tudi delavnice in dobrodelni sejem.

Otroci so si lahko v dvorani Kulturnega doma Notranje Gorice ogledali predstavo z naslovom Prebrisani kozi. Uprizorila jo je amaterska igralska skupina KaMiKaBaKa, katero sestavljajo štiri vzgojiteljice in en vzgojitelj. Zaposleni so v Vrtcih Brezovica, kjer jih poleg dela z otroki druži tudi ljubezen do gledališča. Predstava za najmlajše je potekala kar v prostorih Podružnične šole Notranje Gorice, uprizorili pa so jo člani Lutkovnega gledališča Fru-Fru.

V prostorih goriškega vrtca je potekal dobrodelni sejem s številnimi stojnicami, na katerih je bilo moč kupiti najrazličnejše stvari. Hkrati so poskrbeli tudi za delavnice, na katerih so se lahko otroci zabavali, frizirali, poslušali pravljice, plesali in še in še. Poleg druženja in zabave je namen dogodka dobrodelen, saj je celoten izkupiček namenjen skladu Vrtcev Brezovica.

Oglejte si tudi