Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Aktivnosti v Športnem društvu Jama

Po dolgem čakanju se je v koncu maja začela tudi sezona odbojke na mivki. Na prvem letošnjem turnirju SportZone Open sta Lana Ščuka in Helena Mijoč v Preddvoru pod okriljem ŠD Jama priigrali odlično 4. mesto v močni konkurenci. Športno društvo Jama bo 27. in 28. 6.  gostila državno prvenstvo v odbojki na mivki do 14 let, najprej punce, nato pa 11. in 12. julija še fante. Potekali so že turnirji v Tenisu na mivki Lige 2020. 

 

Tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami bo potekal tabor za otroke letnika 2014 in starejši. Termina sta 27.7. do 31.7. in 3.8. do 7.8.2020, od ponedeljka do petka. Bo učno - družabnega značaja, saj se bodo odvijale najrazličnejše aktivnosti, kjer se otroci učijo, tekmujejo in sodelujejo. Prijave pošljite na elektronski naslov odbojkanamivkijama@gmail.com.

 

Vabljeni na rekreativni turnir v soboto, 4. julija 2020 od 9. ure dalje, kjer bodo potekale borbe med pari v moški in ženski konkurenci. Prijavnina znaša 30€ na ekipo, vključuje topel obrok in darilo. Seveda bodo podeljene nagrade za najboljše tri ekipe. Na turnir se prav tako lahko prijavite na elektronski naslov odbojkanamivkijama@gmail.com. 

 

Eva Povirk

Oglejte si tudi