Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
9°C
SOB.
23°C
10°C
Oceni objavo

LL Grosist na Brezovici odprl novo specializirano prodajalno z medicinskimi pripomočki LL Viva

LL Grosist je 25. septembra 2023 v novem poslovnem centru na Brezovici odprl šesto specializirano prodajalno z medicinskimi pripomočki LL Viva, v kateri je na prvem mestu skrb za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ter izboljšanje kakovosti življenja vseh starostnih skupin, še posebej starejših, oseb s kroničnimi boleznimi in tistih, ki imajo težave z gibanjem

Ob odprtju specializirane prodajalne je direktorica podjetja LL Grosist Andreja Leskovec povedala, da bo prodajalna sledila potrebam kupcev, saj bodo ob nakupu medicinskih pripomočkov deležni tudi strokovnega nasveta zaposlenih o pravilni in varni uporabi izdelkov. Prav strokovni pomoči bodo v poslovalnici na Brezovici posvečali posebno pozornost, saj lahko z uporabo pravih medicinskih pripomočkov korenito skrajšamo čas okrevanja ali preprečimo marsikatero težavo. »Želimo izboljšati mobilnost ljudi, podaljšati neodvisnost starejših ter omogočiti lažje in lepše življenje vsakemu posamezniku,« je še povedala Andreja Leskovec. 

V LL Vivi Brezovica so strankam na voljo pripomočki za pomoč starejšim pri vsakdanjih opravilih, pripomočki za gibalno ovirane osebe, ortopedska obutev, opornice, izdelki za inkontinenco, diagnostični aparati, izdelki za oskrbo poškodb in ran, kozmetični izdelki, živila za posebne prehranske in zdravstvene namene, izdelki za odpravljanje oziroma lajšanje težav, povezanih z boleznimi sodobnega časa, in številni drugi izdelki, ki jih dobite tudi na naročilnico.

Prav tako izvajajo številne brezplačne meritve in svetovanja: merjenje venskega pretoka, kostne gostote, analiza stopal, pregled lasišča in kože na obrazu, svetovanje o prehranskih dopolnilih. Termine najdete na spletni strani llviva.si.

Oglejte si tudi