Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Gasilci iz Rakitne podpisali pogodbo za novo gasilsko vozilo

V začetku julija so gasilci iz Rakitne podpisali pogodbo o izdelavi novega gasilskega vozila s podjetjem GV Pušnik. Podpis je potekal v gasilskem domu Rakitna.

 

Že nekaj časa so se na Rakitni pripravljali, da tudi oni dočakajo novo gasilsko vozilo. Pregledali so ponudbe, se pozanimali in ugotovili, da je najbolj ugodno vozilo MAN. Vsako gasilsko vozilo pa potrebuje tudi nadgradnjo, ki mora biti kvalitetna, da bo vozilo odlično še naslednjih trideset let. Odločili so se, da jim bo nadgradnjo izvedlo podjetje Gasilska vozila Pušnik. Pri izdelavi ponudb in celotne dokumentacije so gasilci dobili tudi pomoč, za kar se iskreno zahvaljujejo.

 

Predsednik Gasilske zveze Brezovica Marko Susman je ob priložnosti povedal: »Na vrsto so le končno prišli tudi gasilci iz Rakitne. Čas je že, da je prišlo do nakupa novega vozila. Vozilo GVC je primerno tako zaradi oddaljenosti kot tudi specifičnosti terena, kar vi vsekakor potrebujete.«

»Na zvezi se uskladite glede prioritet in mi poskušamo vedno vse izpeljat. Vesel sem, da bomo sedaj tudi to in sem prepričan, da gre avto v prave roke. To društvo ste dvignili na višji nivo,« je še zaključil župan občine Brezovica Metod Ropret.

Eva Povirk

Oglejte si tudi