Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
26°C
12°C
JUTRI
28°C
13°C
ŠPELA URBAS S.P.
Deli
Storitev, Ostale storitve, Prevajanje

ŠPELA URBAS S.P.

Predstavitev

Samostojna podjetnica ŠPELA URBAS S.P. se ukvarja s prevajanjem in tolmačenjem. Deluje od leta 2004 in je članica Združenja konferenčnih tolmačev Slovenije ter mednarodnega združenja konferenčnih tolmačev AIIC.

Špela Urbas tolmači iz angleščine v slovenščino in iz slovenščine v angleščino na najrazličnejših konferencah, vladnih dogodkih in v institucijah EU v Bruslju. Prevaja pa tudi iz nemščine v slovenščino, vse vrste besedil. Lahko vam tudi pomaga pri organizaciji mednarodnih dogodkov, pri katerih je potrebno tolmačenje.

Tolmačenje omogoča posredovanje govorjenega jezika med govorci različnih jezikov. Tolmač pretvori misel enega jezika v besedilo s primerljivim pomenom v drug jezik. Tolmačenje in prevajanje sta zahtevna procesa;  pri tolmačenju potrebujemo veliko koncentracije, znanj in možnost hitrega prilagajanja; pri pisnem prevajanju pa natančnost, občutek za izvirni in ciljni jezik in točnost. 

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 041 970 646.

ŠPELA URBAS S.P. ŠPELA URBAS S.P. ŠPELA URBAS S.P. ŠPELA URBAS S.P. ŠPELA URBAS S.P. ŠPELA URBAS S.P. ŠPELA URBAS S.P. ŠPELA URBAS S.P.