Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
21°C
9°C
PET.
20°C
12°C

40. TRADICIONALNI DRUŽINSKI POHOD NA KRIM

Organizator: Planinsko društvo Podpeč - Preserje
Vstopnina: Vstop prost


                                   PD Podpeč – Preserje  

                                                        VABI
                               v okviru akcije Slovenija planinari na 

                 40. TRADICIONALNI  DRUŽINSKI POHOD NA KRIM - 1107 m

 

V nedeljo 20. septembra 2020, bo potekal  40. tradicionalni več generacijski družinski pohod na Krim, na goro s čudo­vitim razgledom na vso Sloveniji.

 

Dostopi na to goro nad Ljubljanskim barjem, so možni z več strani. Vse poti so markirane. Za pot boste potrebovali  od 1,5 do 2,5 ure hoje, odvisno od štartnega mesta. Do parkirišča pod planinskim domom se je možno pripeljati tudi s kolesi ali  avtomobili.

 

Ob 10.30 uri bo pri planinskem domu družabno srečanje. Čakajo vas dobro vzdušje, sladke nagrade mladim pohodnikom, dobra družba. Prikazana bo praktična uporaba AED defibrilatorja, novi pridobitvi namenjeni varnosti obiskovalcev Doma.

 

Pohod in srečanje bo ob vsakem vremenu. Informacije na tel. 041 225 279 M. Božeglav.

 

Možna izhodišča za vzpon na Krim : Preserje, Podpeč, Jezero, Rakitna in Lovska koča

nad Gorenjo Brezovico.

 

Po potrebi, po predhodni prijavi na telefonsko številko  031 691 891 Rudi,  bo med 7. in 8. uro  zagotovljeno vodenje iz parkirišča pod Sveto Ano. 

 

Vljudno vabljeni in srečno pot.

                                            Marijan Božeglav za UO PD Podpeč – Preserje


V času druženja zaradi vse slabše epidemiološke slike Covida-19, pri planinskem domu OBVEZNA UPORABA OBRAZNIH MASK (pokrita nos in usta), izogibanje druženju in zbiranju večjega števila ljudi na enem mestu, izogibanje tesnim stikom ozir. ohranjati varnostno distanco najmanj 1,5 m med osebami, upoštevati pravila higiene kašljanja in kihanja, stalno razkuževati roke. Vsi obiskovalci so dolžni spoštovati vsa navodila organizatorja in oskrbnika koče v povezavi s COVID-19 in varovanjem našega zdravja!
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi