Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Vabilo k sodelovanju v fokusni skupini

Pri Programu Svit izvajamo Nacionalno raziskavo o učinkovitosti komuniciranja Programa Svit, s katero želimo ugotoviti prepoznavnost programa in njegovih sporočil. Poleg tega nas zanima, ali sporočila dosežejo tiste, ki so jim namenjena, in ali so razumljiva. Na podlagi rezultatov raziskave bomo lažje zasnovali komunikacijske kampanje, s katerimi bomo skušali še izboljšati prepoznavnost in zaupanje v Program Svit ter na tej podlagi spodbuditi posameznike k sodelovanju v programu. Obenem nam bodo vaši odgovori v pomoč, da bo program prijaznejši uporabnikom, njegova sporočila pa razumljiva in enostavna.

 

Za namene raziskave iščemo kandidate za fokusno skupino. Imate morda 2 uri časa v mesecu maju 2021?

Pridružite se nam na klepetu o sporočilih Programa Svit.

 

Ne iščemo strokovnjakov. Iščemo osebe, stare med 40 in 74 let, ki jih zanima verbalna in neverbalna komunikacija, izmenjava informacij in simbolov, grafična podoba ter podobne tematike. Vaše mnenje nam lahko pomaga pri oblikovanju naše nadaljnje komunikacije pri Programu Svit.

Fokusne skupine bomo izvedli preko videokonferenčne platforme ZOOM.

 

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje v fokusni skupini, vas prosimo, da nam do konca meseca aprila 2021 izpolnite vprašalnik, ki se nahaja na naslednji povezavi: https://anketa.nijz.si/a/126780.

Če imate v zvezi z raziskavo kakršno koli vprašanje, nam lahko pišete na naslov programsvit@nijz.si.

Fokusno skupino bo vodila strokovnjakinja s področja komuniciranja z Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

 

Vsi podatki, zbrani s to raziskavo, bodo popolnoma zaupni in skrbno varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 67/07) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU 2016/679). NIJZ varovanju osebnih podatkov namenja posebno pozornost in upošteva vso veljavno zakonodajo na tem področju. Izsledki bodo objavljeni le v obliki skupnih, združenih podatkov in ne v obliki individualnih rezultatov. Vsa morebitna vprašanja v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko naslovite na vop@nijz.si.

Vaše sodelovanje v raziskavi je prostovoljno.

 

Vljudno vabljeni.

Oglejte si tudi