Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
6°C
Oceni objavo

Tečaj za lokalnega turističnega vodnika po občini Brežice

Seminar za turistične vodnike po turističnem območju zajema 40 učnih ur predavanj. Poleg teoretičnega dela vsebuje seminar tudi praktično simulacijo vodenja z ogledom najpomembnejših znamenitosti občine in preizkusom znanja na celodnevnem izletu po občini.

Po končanem izobraževanju bodo kandidati/ke opravljali teoretični in praktični preizkus znanja. Kandidatu/tki, ki uspešno opravi teoretični in praktični del preizkusa strokovne usposobljenosti, strokovna komisija izda potrdilo o opravljenem tečaju za lokalne turistične vodnike. S tem kandidat pridobi naziv turistični vodnik turističnega območja Občine Brežice.

Dejavnost lokalnega turističnega vodnika lahko opravljajo osebe, ki imajo najmanj srednjo strokovno izobrazbo oziroma so vključene v izobraževalni proces za pridobitev srednje strokovne izobrazbe, in znanje enega tujega jezika ter opravijo preizkus strokovne usposobljenosti za turističnega vodnika.

Minimalno število prijavljenih za izvedbo seminarja je 7 udeležencev. V primeru premalo prijav izobraževanje odpade.

Cena tečaja: 140 EUR. Dodatnih stroškov in vstopnin ni.

Prijave in dodatne informacije: na telefonski številki  0590 85810 ali elektronski pošti: mDec('pdlowr=lqirCglvfryhueuh}lfh1frp', 'lqirCglvfryhueuh}lfh1frp', '', '','1');.

Rok za prijavo je 31.1.2021 oz. do zapolnitve mest.

Oglejte si tudi