Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
6°C
Oceni objavo

Podeljene listine prejemnikom priznanj, oktobrskih nagrad in naziva častni občan

Listine s priznanji so prejeli DRUŠTVO DIABETIKOV POSAVJE BREŽICE za pomemben prispevek pri skrbi za zdravje ter promociji zdravega načina življenja v občini Brežice in v Posavju, JAMARSKI KLUB BREŽICE za predano delo v sistemu civilne zaščite in za pomemben prispevek pri razvoju jamarstva v občini in KOŠARKARSKI KLUB BREŽICE ob 40. obletnici ustanovitve za pomemben prispevek pri razvoju športa v občini.

Listine oktobrskih nagrad za leto 2020 so prejeli DARKO LESKOVEC za uspešno delo in izjemen prispevek pri razvoju gasilstva v občini, ZVONE ČERNELIČ za izjemne dosežke in pomemben prispevek pri razvoju ekološkega kmetijstva v občini in BRANKO BREČKO za izjemen prispevek na področju dokumentarne fotografije narave v občini. Listino z nazivom častnega občana je prejel VLADIMIR GREGOR BAHČ v zahvalo in priznanje za izjemen prispevek pri razvoju gospodarstva v občini Brežice. Častni občan se je v nagovoru zahvalil v imenu vseh nagrajencev.

Zbrane sta nagovorila župan Ivan Molan in slavnostni govornik mag. Andrej Vizjak, minister za okolje in prostor.

Kulturni program dogodka je sooblikovala Glasbena šola Brežice – tenorist Aljaž Božič z izvedbo himne Republike Slovenija in citrarka Ana Jagrič. Dogodek je povezovala Anja Urek.

Oglejte si tudi