Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Razpis za priznanja in odličja ZKD Brežice za leto 2021

Zveza kulturnih društev Brežice objavlja Razpis za priznanja in odličja ZKD Brežice za leto 2021. Predlagatelji za podelitev priznanj in odličij so lahko kulturna društva in ZKD, krajevne in druge organizacije, ustanove in posamezniki. Rok za oddajo predlogov je do četrtka, 13. januarja 2022.

Predloge na predpisanem obrazcu pošljite v pisni in elektronski obliki na Zvezo kulturnih društev Brežice, Trg Jožeta Toporišiča 3, 8250 Brežice oziroma po elektronski pošti na naslov mDec('pdlowr=lqirC}ng0euh}lfh1vl', 'lqirC}ng0euh}lfh1vl', '', '','1');, do četrtka, 13. januarja 2022, s pripisom »Razpis za priznanja in odličja ZKD«.

Obravnavani bodo pravočasno prispeli predlogi, ki bodo ustrezali kriterijem iz pravilnika in bodo vsebovali temeljito in objavljivo predstavitev osebe ali organizacije, na katero se predlog nanaša.

O prejemnikih priznanj in odličij bo odločala komisija, sestavljena iz članov upravnega odbora ZKD Brežice in treh zunanjih članov iz družbeno-kulturnega življenja občine Brežice.

Predlagatelji in prejemniki bodo o sklepu obveščeni do 27. januarja 2022, priznanja in odličja pa bodo podeljena na osrednji občinski slovesnosti ob slovenskem kulturnem prazniku, 6. 2. 2022.

Vabljeni, da v svojem okolju prepoznate posameznike, društva in organizacije, ki pomembno prispevajo k bogati kulturni podobi občine Brežice in širše.



Oglejte si tudi