Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
18°C
6°C
Oceni objavo

ZAHVALA

Spoštovani občanke in občani,

Volitve so za nami, pred nami pa novi izzivi. Prinesle so nam nov Občinski svet, sam pa sem vesel in zelo počaščen, da ste mi volivci namenili še en županski mandat s tako visoko podporo (81,21%). Hvala za tako izrazito zaupanje.

Dovolite mi, da izkoristim priložnost in se vsem Občinskim svetnikom prejšnjega sklica iskreno zahvalim za štiriletno odlično sodelovanje, konstruktivno delo in vse uspešno izpeljane projekte, ki smo jih izpeljali s skupnimi močmi in nemalokrat z izjemno pomembnimi odločitvami.

Župan ima lahko še tako dobre zamisli in namere, a jih brez konstruktivnega dela Občinskega sveta ne more udejanjiti. Skupaj nam je uspelo, zato svetnikom ob zahvali izrekam tudi iskrene čestitke.

Za nov štiriletni mandat so ponovno izvoljeni v Občinski svet trije svetniki prejšnjega sklica, tako z njimi kot novinci pa si tudi v tem mandatu obetam konstruktivno sodelovanje. Občinski svet sestavljajo Miha Sotlar, Goran Kavs, Vasja Vitez, Barbara Leban, Jaka Vidmar (SD), Miro Bozja, Danijel Krivec, Adis Hrovat, Igor Černuta (SDS), Klavdija Stergulc (SLS), Jernej Skok (Lista za Bovško) in  Boštjan Komac (Lista Lepena-Soča-Trenta), konstitutivno sejo pa načrtujemo že v začetku decembra.

Skupaj gremo novim zmagam naproti.

VALTER MLEKUŽ,

župan Občine Bovec

Oglejte si tudi