Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
10°C
PON.
22°C
12°C
Oceni objavo

Obisk v domovih za ostarele

V ponedeljek, 18. 12., so župan Občine Bovec Valter Mlekuž, predstavnica Rdečega križa Bovec Nada Mrakič, Župnijskega Karitas Bovec Nadja Kovačič in Društva upokojencev Bovec Nada Šuštaršič Kravanja obiskali stanovalce z Bovškega v DSO v Podbrdu, na Petrovem Brdu ter v Tolminu. Ob prihodu dobrih mož ta čas vsako leto izkoristijo za skupni obisk vseh treh enot Doma upokojencev Podbrdo, da bi vsaj malo polepšali dan tudi z njihovim obiskom. Tudi letos so se obiskov vsi zelo razveselili ter izrazili veliko hvaležnost, da tudi lokalna skupnost ni pozabila nanje. Največ stanovalcev je v DSO Tolmin, prijetno druženje v večnamenskem prostoru pa je popestrilo dan tako uporabnikom kot obiskovalcem

»Vsako leto znova se razveselim, ko vidim, kako dobro skrbijo za vas in kako zadovoljni ste tudi vi z uslužbenci vašega Doma. Mi se še vedno trudimo, da bi v Bovcu čim prej zgradili nov Dom za ostarele, in čeprav se začetek gradnje neprestano zamika, nismo izgubili upanja. Današnji dan sem si vzel zato, da vas skupaj s predstavnicami RK, Karitas in DU Bovec obiščem in se z vami vsaj malo podružimo, saj vem, da vam naš obisk veliko pomeni,« je povedal Mlekuž in v imenu vseh zaželel mirne in prijetne božične praznike, nekaj zabave ob prehodu starega v novo leto, predvsem pa kar največ zdravja, veliko obiskov, dobro oskrbo in kolikor je mogoče lepih trenutkov v letu 2024.

Razdelili so priložnostna darilca, tiste, ki se iz različnih razlogov niso mogli udeležiti srečanja v večnamenskem prostoru, pa so obiskali in jih obdarili v njihovih sobah.

Oglejte si tudi