Logo MojaObčina.si

Borovnica

DANES
2°C
-1°C
JUTRI
3°C
-1°C
Deli
3771

SLOVESNA AKADEMIJA OB OBČINSKEM PRAZNIKU OBČINE BOROVNICA

27. julija je v večnamenskem prostoru OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica od 20.30 do 22.00 potekala slovesna akademija ob občinskem prazniku. Nagovoru župana Bojana Čebele je sledil krajši kulturni program v izvedbi Kulturnega društva Borovnica, potem pa je povezovalka programa Slava Košir predstavila dobitnike občinskih priznanj in obrazložila, zakaj so si jih zaslužili. Med podelitvijo posameznih priznanj sta za sproščeno vzdušje in dobro voljo poskrbela Jazz Band Vrhnika in Pihalni orkester Vrhnika.

Občinska priznanja so letos prejeli:

PRIZNANJE ŽUPANA:
Metka Pristavec Repar in
Darij Geohelli

PRIZNANJE OBČINE BOROVNICA:
Pevska skupina Desetinke OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica,
Jamarski klub Borovnica

ZLATO PLAKETO OBČINE BOROVNICA:
TUŠ d.o.o.,
Stanislava Mevec

NAZIV ČASTNI OBČAN BOROVNICE – najvišje občinsko priznanje:
Frančišek Marijan Drašler

Navzoči so si lahko ogledali tudi razstavi S čipko oživljamo pozabljene stvari, ki jo je pripravila klekljarska sekcija Punkeljc Kulturnega društva Borovnica, in starih fotografij Borovniškega viadukta ter reprodukcij Varonijevih slikarskih upodobitev nekaterih najbolj zanimivih objektov na progi Južne železnice med Trstom in Ljubljano, ki je nastala v sodelovanju med Mestnim muzejem Ljubljana in HUD Karel Barjanski.


Predstavitve nagrajencev, predlagatelje in obrazložitve si lahko ogledate v prilogi spodaj, fotoreportažo pa na spletni strani občine Borovnica. Avtor fotografij je Ciril Hrovatin.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij