Rok za prijavo: 16. 02. 2023
- SAMOSTOJNA PRIPRAVA JEDIL V SKLADU Z NORMATIVI IN STANDARDI V HOTELU
- SKRB ZA DNEVNE AKTIVNOSTI V KUHINJI
- SPREMLJANJE KULINARIČNIH TRENDOV V STROKI
- SKRB ZA RACIONALNO PORABO ŽIVIL
- SKRB ZA PRAVILNO SKLADIŠČENJE ŽIVIL
- SKRB ZA ČISTOČO IN HIGIENO V KUHINJI
- SKRB ZA VARSTVO PRI DELU IN UPORABO ZAŠČITNIH SREDSTEV
- SODELOVANJE Z DRUGIMI SLUŽBAMI IN ODDELKI V HOTELU
- SKRB IN ODGOVORNOST ZA STROKOVNOST DELA V KUHINJI
- SKRB ZA KVALITETO VSEH JEDI IN NADZOR NAD KVALITETO PRIPRAVE
- POZNAVANJE PRODAJNIH ARTIKLOV
- UPOŠTEVANJE RECEPTUR ZA »A LA CARTE«, PENZIONSKE OBROKE, POSEBNE DOGODKE, BIFEJE…
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Delovni čas: 40 ur/teden
Preizkusno delo: 3 mes.
Zahtevana izobrazba: srednja poklicna
Alternativna izobrazba: višješolska (prejšnja), višja strokovna
Delovne izkušnje: 2 leti
Zahtevano znanje jezikov: angleški jezik: razumevanje dobro, govorjenje zadovoljivo, pisanje zadovoljivo;slovenski jezik: razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje zelo dobro
- SKRB ZA DNEVNE AKTIVNOSTI V KUHINJI
- SPREMLJANJE KULINARIČNIH TRENDOV V STROKI
- SKRB ZA RACIONALNO PORABO ŽIVIL
- SKRB ZA PRAVILNO SKLADIŠČENJE ŽIVIL
- SKRB ZA ČISTOČO IN HIGIENO V KUHINJI
- SKRB ZA VARSTVO PRI DELU IN UPORABO ZAŠČITNIH SREDSTEV
- SODELOVANJE Z DRUGIMI SLUŽBAMI IN ODDELKI V HOTELU
- SKRB IN ODGOVORNOST ZA STROKOVNOST DELA V KUHINJI
- SKRB ZA KVALITETO VSEH JEDI IN NADZOR NAD KVALITETO PRIPRAVE
- POZNAVANJE PRODAJNIH ARTIKLOV
- UPOŠTEVANJE RECEPTUR ZA »A LA CARTE«, PENZIONSKE OBROKE, POSEBNE DOGODKE, BIFEJE…
Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
Delovni čas: 40 ur/teden
Preizkusno delo: 3 mes.
Zahtevana izobrazba: srednja poklicna
Alternativna izobrazba: višješolska (prejšnja), višja strokovna
Delovne izkušnje: 2 leti
Zahtevano znanje jezikov: angleški jezik: razumevanje dobro, govorjenje zadovoljivo, pisanje zadovoljivo;slovenski jezik: razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje zelo dobro
Zahtevano vozniško dovoljenje: B
Zahtevana računalniška znanja: urejevalniki besedil
- osnovno;delo s preglednicami
- osnovno
Nacionalna poklicna kvalifikacija: Kuhar/kuharica pred gosti
Kontakt za kandidata:
NATALIJA ŠAHRAJ
030 600 482
natalija.sahraj@alpinia-group.si
Ukanc 132 , 4265 BOHINJSKO JEZERO
Način prijave kandidata: kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti