Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Vprašanja občanov

V raznih zasebnih pogovorih se ljudje včasih name kot urednico Bohinjskih novic in novinarko obrnejo tudi za različnimi vprašanji, opažanji ali pobudami.
Tako je bilo tudi med prvomajskimi počitnicami - občan je opazil tri za goste in obiskovalce Bohinja moteče stvari.

 

Prva so smerokazi na delih kolesarske poti s križišči. Na primer na križišču, kjer se združita kolesarska pot, ki pripelje od Bitenj, in kolesarska pot, ki pripelje iz kampa čez kolesarski most. Prav na tem križišču, pravi, je že nekajkrat srečal zmedene kolesarje, ki niso vedeli, v katero smer naj se odpeljejo, da bodo prišli do Bohinjskega jezera. Na enake težave naletijo kolesarji, ki se iz smeri Bohinjske Bistrice pripeljejo do ceste v Staro Fužino. Predlagal je tudi, da bi bilo dobro ob vstopnih točkah na kolesarsko pot zapisati, kako dolga je in koliko časa se kolesari v vsako smer, da bodo družine z manjšimi otroci presodile, ali bodo otroci sploh kos razdalji.

 

Druga moteča zadeva je igrišče za mini-golf na Ribčevem Lazu, ki je v poraznem stanju. Nikjer ni označeno, kje si lahko gostje izposodijo palice in žogice za mini-golf.

 

Tretja stvar pa označevalna tabla za parkomat na parkirišču pred Hotelom Jezero. Tabla je pomaknjena preveč stran od glavne ceste, kjer se začne parkirišče. Tudi parkomat za ta parkirna mesta je na precej oddaljenem parkirišču nad hotelom.

 

V prihodnjih dneh bomo poskrbeli za odgovore na omenjene pomisleke od zanje pristojnih ljudi.

 

 

Oglejte si tudi