Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Prireditve Bohinja

V Bohinju smo pred kratkim ustanovili Destinacijski prireditveni odbor, ki se bo v prihodnje trudil za dobro izpeljavo glavnih prireditev. Ena izmed primarnih nalog je boljša koordinacija prireditev in organizatorjev prireditev.

Kot glavni legitimni koledar prireditev v kraju je koledar, ki je na straneh www.bohinj.si in www.bohinj-info.com . Prirediteljem predlagamo, da si ogledajo koledar in se na osnovi tega odločajo za njihovo organizacijo prireditve, z namenom da se prireditve v našem kraju ne podvajajo in da se jih v prihodnje bolje načrtuje. Za vpis prireditev v koledar vas naprošamo, da pošljete glavne informacije (kje, kaj, zakaj, za koga in kdaj) na info@bohinj.si ali pa direktno na jure.sodja@bohinj-info.com;  odgovorni osebi za vnos podatkov, ki organizatorjem lahko tudi svetuje glede načrtovanja koledarja prireditev.

Glede na to, da je letos leto obletnic, vas že zdaj vabimo, da se prireditev udeležujete v velikem številu, saj je le to garancija, da bodo prireditve dočakale tudi nove obletnice. Letos imamo namreč 10 let Mednarodnega festivala alpskega cvetja, 30 let Triatlona jeklenih, 60 let Kravjega bala in 110 Bohinjske železnice.

Se vidimo na bohinjskih prireditvah!


Za destinacijski prireditveni odbor, Jure Sodja

Oglejte si tudi