Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Ekipna olimpiada

Nordijsko smučarsko društvo Bohinj bo v sodelovanju s Športno zvezo Jesenice in Športno zvezo Tržič organiziralo Ekipno olimpiado, ki bo potekala v petek, 20. 2. 2015, ob 18.00 uri v Dvorani Danica.

Med seboj bodo moči merile različne ekipe - tako moške in ženske kot tudi otroške in mešane. Ekipo lahko sestavljajo člani športnih, kulturnih in drugih društev, gasilcev, lovcev, ribičev… ali pa so to povsem »prosto oz. naključno sestavljene« ekipe. Starostne omejitve ni. Dodatno točkovanje bo prilagojeno sestavi ekip.

 

Tekmovanje bo torej rekreativne, a tudi zabavne narave. Za zabavni del bodo med samo prireditvijo poskrbeli Bohinjski muzikanti.

 

Gre za projekt, ki se financira s strani ESSRR ter nacionalnih in regionalnih sredstev Slovenije in Avstrije. Partner v tem projektu je ŠZ Tržič, vodilni partner je OKS-ZŠZ. Ekipna olimpiada, v izvirnikuTeam Olympiad, je doslej v Sloveniji potekala dvakrat v Tržiču in po enkrat  na Jesenicah in v Kranju. Tokrat se bodo ekipe lahko v več disciplinah (timska hoja s smučmi, streli na gol, golf, štafetne igre – hoja s hoduljami in skoki z vrečami, vlečenje vrvi …) pomerile še v Bohinju.

 

Vabimo Vas, da se vsaj z eno ekipo udeležite olimpijade. Več podrognosti si lahko ogledate na tej povezavi.

Prijave ekip sprejemamo do srede, 18. februarja, na elektronski naslov: nsd.bohinj@gmail.com ali tel. št.: 041 234 527 (Vesna).

 

 

Vesna Arh, NSD Bohinj

Oglejte si tudi