Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
5°C
PET.
14°C
-1°C
Oceni objavo

Učinkovito spletno komuniciranje

Od junija 2013 je Občina Bohinj v sodelovanju s podjetjem PriMS, d.o.o. vzpostavila svojo novičarsko spletno stran na spletnem portalu MojaObčina.si. Mi pa vas ponovno vabimo vas, da se nam pridružite pri soustvarjanju spletnih informacij.

Na spletnem naslovu www.mojaobcina.si/bohinj/ številne organizacije že objavljajo napovedi dogodkov in informacije o svojem delovanju ter svoje osnovne podatke prikazujejo s predstavitveno vizitko. Vsi obiskovalci spletnega portala se lahko naročite tudi na prejemanje brezplačnih tedenskih e-novic in e-novic posameznih organizacij.

 

Da bi z vašim sodelovanjem spletna stran MojaObčina.si postala celovit vir informacij o številnih in raznovrstnih dejavnostih podjetij, društev in zavodov v občini Bohinj, smo se odločili, da ponovno organiziramo brezplačno izobraževalno delavnico o učinkovitem spletnem komuniciranju.

 

Znanje, pridobljeno na delavnici, vam bo pomagalo do:

  • večje prepoznavnosti vaše organizacije,
  • povečanja obiska vaše spletne strani in/ali Facebook strani,
  • povečanja članstva oziroma strank,
  • boljšega stika s člani in oboževalci preko e-novic.

 

Delavnica bo potekala v sredo, 22. aprila 2015, od 17. do 19. ure v prostorih Osnovne šole dr. Janeza Mencingerja (Savska cesta 10, 4264 Bohinjska Bistrica).

 

Prijavite se na brezplačno delavnico in izvedeli boste pet korakov do popolne obveščenosti lokalne skupnosti!

 

Zaradi omejenega števila prostih mest vas prosimo, da udeležbo potrdite do dne 20. aprila na e-naslov delavnice@mojaobcina.si ali na telefonsko številko 01 620 88 09.

 

Po opravljeni prijavi boste prejeli tudi dodatna izobraževalna gradiva.

Za vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 620 88 09.

 

Vljudno vabljeni!

Oglejte si tudi