Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Naša prva papirna akcija uspela

V sredini aprila smo skakalci Smučarsko-skakalnega kluba Bohinj organizirali papirno akcijo Pospravimo star papir. Akcija je bila – zahvaljujoč vsem Bohinjcem – uspešna.

V desetih dneh smo napolnili dva zabojnika, kar je naneslo skoraj 5 ton papirja. Ker smo papir prišli iskat tudi na dom, smo dobili veliko pohval predvsem od starejših občanov, ki so bili hvaležni, da so z našo pomočjo lahko pospravili kleti ali podstrešja.

 

Papirno akcijo bomo ponovili v jesenskem času. Kdor bi rad papir pospravil že sedaj, nas še vedno lahko pokliče na tel. št. 041 981 234. Papir bomo prišli iskat in ga tudi odpeljali. Odločili smo se, da bo ta usluga Bohinjcem na voljo še vsaj do naše naslednje papirne akcije jeseni.

 

Naši tekmovalci kljub zaključku tekem niso počivali. Za naše potrebe so na Voglu naredili manjšo skakalnico, za kar se najlepše zahvaljujemo Žičnicam Vogel, d. d. Poleg smučanja na Voglu smo nekaj smučarskih treningov opravili tudi na Višarjah v Italiji.

 

Tudi letos smo se udeležili čistilne akcije in s tem pripomogli k lepši podobi Bohinja. V najboljši možni meri se trudimo tudi za kar najboljši izgled skakalnic in spremljevalnih objektov na Poljah, ki pa zaradi starosti in morda za nekatere celo zanemarjenega izgleda niso za nas nič manj uporabni. Vsi dobro vemo, da je sam izgled povezan s finančnimi sredstvi, ki pa jih našemu klubu na žalost močno primanjkuje. Zato še enkrat vsem sporočamo, da se za boljši izgled trudimo po najboljših močeh, obenem pa nam je najpomembnejša funkcionalnost.

 

V maju smo pričeli s skoki na plastiki. Če koga zanima, kako izgledajo skoki v poletnem času, se nam lahko pridruži na treningih na Poljah vsak torek in četrtek ob 17.30 (za skakalno opremo poskrbimo v klubu).

 

Ker je bil naš članek v prejšnji številki Bohinjskih novic preobsežen, je izpadel del zahval vsem, ki ste nam pomagali pri izpeljavi tekem na Poljah. Zato bi se ponovno radi zahvalili GRS Bohinj in gasilcem PGD Kamnje-Polje-Savica, za praktične nagrade pa Elanu, Dali sportu in Gorenjki. Hvala še enkrat tudi vsem, ki ste nam pomagali v izteku skakalnic, na naletu, na štartni poziciji, v računski pisarni in gostinski ponudbi.

 

 

SSK Bohinj

Oglejte si tudi