Stara prijatelja se rada nasmejita lepim spominom iz preteklosti. Zdaj sta sklenila, da je čas za nove. Ljubezen do hrane jima je že davno zlezla pod kožo, zato v kulinaričnem vikendu ne zamudite spajanja okusov bohinjskega in severno-primorskega konca Slovenije vrhunskih chefov.

Tomaž Sovdat in Jože Godec
Jože in Tomaž sta stara kuharska prijatelja, ki si delita predanost do svojega poklica in to že od malih nog. Skupaj sta kuhala in predstavljala okuse Slovenije tudi v Združenih Državah in na Kitajskem.
Tomaž je lastnik butične gostilne po imenu Gostišče Mangrt v Bovcu, kjer s svojo ženo in vrhunsko kuharico Yuki ustvarja jedi z dušo. Svoje izkušnje je pridobival sprva v domačem kraju, nato v Italiji. Preden se je podal na lastno pot, je izkušnje pridobival v najboljših slovenskih restavracijah, danes pa v severno-primorski regiji navdušuje ljubitelje vrhunske kulinarike.
Večerja Štirih rok s Tomažom Sovdatom in Jožetom Godcem je na voljo vsem gostom, rezervacijo mize lahko opravite tudi vsi tisti, ki bi želeli le večerjo brez namestitve v hotelu.
Izkušnja, ki presega meje izjemnih krožnikov
Kulinarični vikend je več kot le serija krožnikov izjemnega izgleda in okusa. Je dogodivščina, potovanje in prepletanje okusov bližnjih, a unikatnih delov Slovenije.

