Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

Želite tudi vi zaplesati?

Plesni studio Labod vas vabi na dva tečaja. Na tečaj argentinskega tanga, prvič pa se razpisuje tečaj družabnih plesov. Želimo si, da Plesni studio Labod Bled združi vse, ki jih ples in glasba dopolnjuje in razveseljuje.

Vabimo vas na argentinski tango. To je s pogleda kreativnosti poseben ples, dopušča popolno svobodo plesa in ne na zadnjem mestu umirja in povezuje človeka. Ta prečudovit ples umirjenosti, igrivosti in povezanosti se lahko naučite na tečaju v plesnem studiu Labod, ki poteka v nedeljah. Poleg rednih tečajev izvajamo tudi praktiko, kjer lahko vadite in utrdite pridobljeno znanje. Tango je primeren tudi za tiste, ki so manj sposobni v koordinaciji in ritmu! Torej ni ovir, da se nam pridružite. Vpišite se še danes in prejeli boste več informacij. Prijavite se na: plesnistudio@labodbled.si

Junija smo v prekrasnem ambientu Viteške dvorane na Blejskem gradu izpeljali Milongo, imenovano "King milonga". Kljub zapleteni logistiki in pomanjkanju prostora smo s pomočjo članov društva Moj gib Bled, Občine Bled, Zavoda za kulturo Bled in osebja na gradu, izpeljali nepozaben večer. Udeležilo se ga je kar 60 plesalcev iz Urugvaja, Italije, Avstrije, Ukrajine, Bolgarije, Hrvaške in Slovenije. Vsi so bili navdušeni in dejstvo, da je bilo plesišče še vedno polno ob zaključku milonge King, je potrjevalo, da smo se prav odločili.

Družabni plesi so skupina desetih najpopularnejših plesov, ki se najpogosteje plešejo na plesišču. Zajemajo plese kot so angleški valček, tango, foxtrot, dunajski valček, sambo, čačača, bachato, rumbo, polko, salso, swing, na vašo željo jih lahko tudi dopolnimo. V letošnjem letu si želimo, da bi zaživeli tudi plesni večeri na Bledu, kjer bi se lahko podružili in zaplesali skupaj s plesalci vse Slovenije. Tečaj poteka en krat tedensko ob vikendu. Informacije in prijave na plesnistudio@labodbled.si Zaplešite v naši družbi! 

Plesni studio Labod Bled

Oglejte si tudi