Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
24°C
11°C
JUTRI
24°C
10°C
Deli
7901

Začenja se vaški vikend

Ta konec tedna bo Bled v znamenju vaškega vikenda, ki ga v slovo poletnemu dogajanju na Jezerski promenadi pripravljajo vsa turistična društva v občini. Vsako društvo bo pripravilo nekaj – od kulturnega programa do kulinaričnih posebnosti.

Jutri (petek) se bo program, ki bo potekal pod odprtim šotorom, začel ob 14h, ob 18h bo nastopila Folklorna skupina Bled, ob 20h30 pa bo na ogled gledališka predstava Pokljuški zdravnik v izvedbi KUD Kamot iz Zasipa.

Sobotno in nedeljsko dogajanje se bo začelo ob 11h, v soboto z delavnicami za otroke, ki jih pripravljajo Zasipljani, ob 16h bodo nastopili mladi prgarji, ob 18h pa se bo začela veselica z narodnozabavnim ansamblom.

V nedeljo bodo ob 11h nastopile Blanske perice z vodnimi plesi, ob 14h se bo predstavila folklorna skupina Ribno, ob 16h pa se bo začela veselica z ansamblom K'dr voč.

Vse tri dni bo na voljo lokalno značilna hrana, iz Zasipa bodo to prgine jedi in pijače, Turistično društvo Ribno bo ponujalo domače suhomesnate izdelke, Blani pa potico in domače pecivo.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi