Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Veseli december na daljavo

 

December je čas, ko se na Podružnici Bohinjska Bela dogajajo same prijetne stvari. Tudi tokrat so se, sicer malo drugače, na daljavo. V decembru običajno izdelujemo novoletne voščilnice, s katerimi razveselimo starostnike. Letos to ni bilo mogoče, kljub temu pa so naši učenci pridno zavihali rokave in doma izdelali čudovite voščilnice, ki so jih prijazno poklonili šoli.


Z njimi smo se spomnili na tiste, s katerimi sodelujemo. Učiteljice smo poskrbele za praznično vzdušje. Zimsko smo okrasile šolska okna in učencem natresle kup idej za ustvarjalno preživljanje časa. Domove so okrasili s čudovitimi, doma narejenimi adventnimi venčki, izdelovali praznične dekoracije iz naravnih materialov  in zadišalo je tudi po domačih piškotih. Fotografije izdelkov, ki so nam jih pošiljali, so bile navdih za nove ideje in v nas ohranjale optimizem in upanje, da se kmalu vidimo v šoli. Ob koncu leta običajno v šolski telovadnici pripravimo Pokaži kaj znaš. Tokrat smo ga prvič izvedli na daljavo.

Povezali smo se v skupno srečanje in začetna trema, kako nam bo uspelo, je hitro minila. Vsak razred je pripravil svoje presenečenje. Petje, deklamacije in igranje inštrumentov je ogrelo naša srca. To, da smo se lahko videli, si pomahali in zaželeli srečno novo leto, je bilo neprecenljivo. Veselimo se novega leta in naše misli so polne pričakovanj, da bomo čim več časa preživeli v šoli!


Urša Beber, Podružnica Bohinjska Bela

Oglejte si tudi