Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Bled Rose hotel ostaja odprt

Medtem ko večina blejskih hotelov zaradi zdravstvene krize in z njo povezanih ukrepov zapira svoja vrata, Bled Rose hotel ostaja odprt. Kot je povedala direktorica hotela mag. Natalija Kovač, so se za ta korak odločili, ker »pač nekdo na Bledu mora ostati odprt«. Pogumno odločitev so sprejeli zaradi več razlogov, predvsem pa zato, da bi slovenski gostje imeli možnost sprostitve tudi v teh kriznih časih, »ko ljudje potrebujemo sprostitev v mirnem, zdravem in varnem okolju«, poudarja mag. Natalija Kovač. 

 

Bled Rose hotel je namreč sprejel vse standarde za zagotavljanje varnega in zdravega bivanja. V postopku za pridobitev certifikata »Varno in zdravo na dogodke« je dokazal, da izpolnjuje kriterije Kongresnega urada Slovenije in tako prejel Certifikata »Varno in zdravo na dogodke«, v dveh kategorijah:  “Varno prizorišče in Varen organizator dogodkov.

 

»To je v času epidemije zelo pomembno, saj je varnost na prvem mestu«, poudarja direktorica. V prihodnjih dneh pričakujejo nove goste, med njimi bodo tudi športniki na pripravah. 

 

Turizem je zelo občutljiva gospodarska panoga, ki takoj zazna trende v družbi, še posebej te, ki se nanašajo na zdravje, varnost in zagotavljanje spodbudnega okolja. »Goste zanima, kako je v hotelu poskrbljeno za varnost, predvsem tiste, ki k nam prihajajo za počitnice zanima tudi, ali imamo bazen in velnes in podobno«, pojasnjuje mag. Natalija Kovač. Vse to pred kratkim popolnoma obnovljeni hotel, ki stoji tik ob jezeru, ponuja, in če kaj, jim gredo vse čestitke za pogum, da so se odločili za vztrajnost in pogum. 

Oglejte si tudi