Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
31°C
15°C
JUTRI
31°C
15°C
8141

Turizem Bled se je uspešno prijavil na razpis Slovenske turistične organizacije

Turizem Bled se je uspešno prijavil na Javni razpis za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji v letu 2021, ki ga je razpisala Slovenska turistična organizacija. Vrednost sofinanciranja projekta »Promocija destinacije Bled v letu 2021« znaša do 51.000,00 EUR, intenzivnost pomoči pa je do 90 % upravičenih stroškov.

Namen projekta je okrepiti promocijske aktivnosti za destinacijo Bled, predvsem na digitalnih kanalih. S projektom bomo dosegli boljšo prepoznavnost Bleda na bližnjih tujih trgih in navdihnili domače goste za dopustovanje na Bledu. Pri tem upamo na več ustvarjenih nočitev na Bledu kot bi jih bilo sicer brez teh promocijskih aktivnosti.

Nekatere aktivnosti smo že izvedli, ostale bomo v prihodnjih mesecih:

  • Posneli smo nov video in pripadajoče fotografije o gorskem kolesarjenju na Bledu.
  • Video o gorskem kolesarjenju s fotografijami smo uporabili pri oglaševanju na MTS Austria – Bike Holidays. Gorsko kolesarjenje tako oglašujemo na nemško govorečem trgu. Sem spada destinacijska predstavitev na www.bike-holiday.com, samostojna predstavitev v novičniku, kampanja na socialnih medijih, štiri tedne promocijskega prostora na vstopni strani Mountain bike Holidays, dva uredniška prispevka v on-line magazinu www.bike-holidays.com/magazin, predstavitev na eni strani medijskega partnerja Bergstolz. Poleg tega pa še Facebook in Instagram objave v okviru Slovenia Outdoor.
  • Največji del sredstev smo namenili digitalnemu oglaševanju. Od junija naprej imamo aktivne kampanje na Google Ads in Facebook Ads, ki beležijo dobre rezultate. Oglašujemo romantični oddih na Bledu, uživanje na Bledu, kulinariko, aktivni oddih na Bledu ter gorsko kolesarjenje. Oglašujemo na slovenskem, italijanskem, avstrijskem, nemškem in madžarskem trgu.
  • Nastaja nov video o kulinariki na Bledu.
  • Ves čas se trudimo nadgraditi naša digitalna orodja. Vzpostavljamo novo spletno podstran s pogostimi vprašanji in odgovori. Za potrebe objav na spletni strani, socialnih omrežjih in na oglasih ustvarjamo nove tekste, prevode besedil ter nove fotografije.
  • Na projektu imamo zaposleno osebo, ki skrbi za izvedbo aktivnosti v okviru projekta ter za vso administracijo projekta.

 

Turizem Bled

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi