Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Zaključek cikla matinej v KUD Zasip z glasbeno-plesno predstavo Pošast Pozabaaa Romane Kranjčan

V Kulturno-umetniškem društvu Zasip smo v oktobru 2015 začeli otroke razveseljevati z mesečnimi otroškimi matinejami. Uprizorili smo pet matinej: Čirule čarule, Maša in medved narobe (Mete Vodnjov in Lucija Vidic), Čas za pravljico (Maksa Ambrožič in Slavi Lokar), Janko in Metka (Mark Džamastagič in Urša Bizjak), Božiček in povodni mož (Meta Vodnjov, Lucija Vidic, Urša Bizjak in Aljaž Vidic). Naš cilj je bil ponuditi otrokom kvalitetno preživljanje prostega časa skozi pravljice in jih vzpodbuditi k obiskovanju tovrstnih predstav.  Veseli smo bili tudi otrok iz drugih občin. Vsakokrat je bila dvorana polna in odziv otrok vedno pristen.

Za zaključek si želimo, da bi izkušnjo naših matinej ponudili otrokom iz širše okolice. Zato smo v  goste povabili Romano Kranjčan in njeno glasbeno predstavo pošast Pozabaaa.

Prireditev bo potekala 20. maja ob 18. uri v Festivalni dvorani na Bledu. Poleg kulturnega programa z Romano Kranjčan se bodo predstavili tudi Navihančki – to so najmlajši člani društva KUD Zasip. Predstava je primerna za predšolske in šolske otroke. Karte po ceni 8€ so na voljo na TIC Bled.

Vabimo vas, da z nami uživate v največjih glasbenih hitih Romane Kranjčan, ki so vpeti v posebno zgodbo. Prepričani smo, da vas bodo vrhunski plesalci in igralci s svojimi vragolijami navdušili. Vljudno vabljeni! 

Povezave

www.zasip.si

Oglejte si tudi