Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
14°C
0°C
Oceni objavo

Prva dva tedna ste že za nami

Blejski medgeneracijski projekt je v drugi polovici septembra naredil prve korake. Za nami sta že prva dva tedna in lepo je spremljati kako se obiskanost iz dneva v dan povečuje. Najbolj so obiskane vadbe, tako vadba za hrbtenico in raztezanje kot pilates. Lepo je videti ljudi, ki so nad projektom zelo navdušeni in se z veseljem udeležujejo naših dejavnosti.
Vljudno vabljeni vsi, ki si želite vključiti v naše dejavnosti.

Vsak ponedeljek poteka v sejni sobi ob 11:00 začetni tečaj nemškega jezika, namenjen je vsem, ki si želite obnoviti znanje nemškega jezika oziroma novincem, ki bi si želeli spoznati ta čudoviti germanski jezik.

Dopoldanski torki in srede so namenjene vadbam (vadba za hrbtenico in sproščanje ob torkih ob 9:00 ter pilates ob sredah ob 9:00 v NO1 fitnessu) in treningu sproščanja ( 2, 4 torek v mesecu ob 10:00 v sejni sobi ), kjer se pod vodstvom naših vaditeljic relaksirate in spoznate s tehnikami sproščanja.

Najmlajši otroci vljudno vabljeni vsak ponedeljek ob 17:00 na Vezenje za otroke in mamice z Bredo Jamar, ter na Škratjo ustvarjalnico 6.10, 20.10 ob 17:00 v sejno sobo.

V oktobru začnemo tudi z delavnico Koristne pravne informacije, kjer vam bo pravnica Nadja Vidic nudila pravne informacije v zvezi s konkretno določenim področjem prava. Prvo srečanje bo 14.10.2015 ob 11:00 v sejni sobi.

Z Knjižnico Blaža Kumerdeja Bled smo ustanovili Bralni klub v katerega ste vsabljeni vsi ljubitelji literature. Oktobra imamo 14.10.2015 ob 10:00 srečanje v sejni sobi.

 

DOBRODOŠLI VSI, PRI NAS STAROSTNE MEJE NI, PRI NAS ŠTEJE LE VOLJA! 

 

Oglejte si tudi