Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Topel pozdrav iz Blejskega medgeneracijskega projekta

 

Septembrsko obarvan november je za nami in v Blejskem medgeneracijskem projektu se veselo približujemo veselemu decembru. V decembru zaključujemo z našimi dejavnostmi in kot se spodobi bomo za naše najmlajše prav posebej poskrbeli z igrano predstavo Čirule Čarule v izvedbi kulturno umetniškega kluba Potovke v sodelovanju z Deželo ljudskih pravljic. Prav tako bo naše najmlajše obiskal eden izmed treh velikih mož, Božiček. Kot je v naravi našega projekta, da povezujemo smo se za to predstavo skupaj povezali in za otroke stopili skupaj Blejski medgeneracijski projekt, knjižnica Blaža Kumerdeja Bled ter Pizzerija Briksen.

Prav tako bomo organizirali za udeležence tečaja nemškega jezika izlet v Villach, kjer bodo imeli tečajniki možnost uporabiti svoje na novo pridobljeno znanje nemškega jezika tudi v praksi.

V decembru ko so dnevi najkrajši in se ljudje radi družimo vas vabim, da se nam pridružite tudi na mozaičnih delavnicah, ki jih pripravlja Urška Ambrožič Potočnik (12.12). Dvodnevno delavnico bomo pripravili tudi v času novoletnih počitnic (28 in 29.12) in je namenjena vsem, ki ste po srcu ustvarjalni.

 

Ob tej priložnosti pa bi zaželela vsem našim prijateljem naj vas:

pozimi snežinka dotakne,

spomladi vonj rože omami,

poleti sončni žarek oslepi,

ter jeseni naj vam pod nogami listje zašumi.

Vse to naj sevam zgodi v prihajajočem letu 2016.

Hana Premrl, idejni vodja in koordinator 

Oglejte si tudi